Margainio sėklų aliejus, 100 ml

4,99

Margainis – tai žolinis augalas, vertinamas dėl jame esančio silimarino. Margainis naudojamas kepenų ligoms gydyti, tačiau kai kurie žmonės teigia, kad tai gali sumažinti cholesterolio kiekį ir padėti kontroliuoti 2 laipsnio cukrinį diabetą. Margainio aliejuje yra būtinų polinesočiųjų rūgščių, tokių kaip linolo (omega -6) ir oleino (omega -9). Taip pat gausu natūralių antioksidantų, vitaminų A ir E, mineralų ir mikroelementų – magnio, cinko, seleno ir mangano.

Margainis – tai žolinis augalas, vertinamas dėl jame esančio silimarino. Margainis naudojamas kepenų ligoms gydyti, tačiau kai kurie žmonės teigia, kad tai gali sumažinti cholesterolio kiekį ir padėti kontroliuoti 2 laipsnio cukrinį diabetą.

Įvairioms ligoms gydyti naudojamos skirtingos augalo dalys. Įvairiuose literatūros šaltiniuose galima rasti informacijos , kad margainyje esančios veikliosios medžiagos gali padėti gydyti:

  • Cirozę
  • Geltą
  • Hepatitą
  • Tulžies pūslės sutrikimus
  • Mažinti cholesterolio kiekį kraujyje
  • Atstatyti kepenų funkciją

Margainio aliejuje taip pat yra būtinų polinesočiųjų rūgščių, tokių kaip linolo (omega -6) ir oleino (omega -9). Taip pat gausu natūralių antioksidantų, vitaminų A ir E, mineralų ir mikroelementų – magnio, cinko, seleno ir mangano.

Žmonėmis patartina vartoti margainio aliejų, kurie gyvena užterštose vietovėse, kurių darbas susijęs su nuodingomis medžiagomis, kurie piknaudžiauja alkoholių, nes manoma, kad margainio aliejuje esančios veikliosios medžiagos sugeba pašalinti iš organizmo toksinus, atstatyti kepenų funkciją.

Kaip vartojamas margainio aliejus?

 

Paprastai margainio aliejus naudojamas kokteiliuose, sultyse, salotose ir grūdų padažuose. Puikiai derinamas su žalumynais salotoms, kokteiliams, troškiniams, sriubai, kakavai pagardinti. Jo malonus ir švelnus skonis pagardins maistą ir suteiks naudos Jūsų kūnui.

Margainio aliejus grožiui

 

Marganinio aliejus taip pat naudojamas kosmetologijoje. Norėdami sustiprinti plaukus, rekomenduojama aliejų įtrinti į plaukų šaknis penkiolikai minučių 2–3 kartus per savaitę. Margainio aliejus turi minkštinančių savybių, todėl galite įtrinti suskeldėjusias rankas, po skutimosi galite įtrinti jį į odą,

 

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Margainio sėklų aliejus, 100 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top