Kanapių sėklos Lietuvoje auginamos nuo seno. Mokslininkams ištyrus kanapių sėklų aliejų paaiškėjo kokia galybė naudingųjų medžiagų jame slypi – tai tobulo balanso maisto produktas. Kanapių sėklų aliejus spaudžiamas iš kruopščiai atrinktų pluoštinių kanapių sėklų. Aliejus spaudžiamas šalto spaudimo būdu, yra nerafinuotas, nefiltruotas bei natūraliai nusodintas, todėl lieka visi vitaminai ir mineralai.
Aletovio kanapių sėklų aliejus gaminamas iš pluoštinių kanapių sėklų. Aliejus gali būti naudojamas kaip papildas ruošiant maistą, kosmetikai , medicinai.
Daugiau apie aliejus galite surasti straipsnyje:
100 ml produkto maistingumo vidutinės vertės | |
Energetinė vertė | 3570 kJ/869 kcal |
Riebalai | 96,5 g |
Iš kurių: | |
-sočiųjų riebalų rūgščių: | 8,5 g |
-mononesočiųjų riebalų rūgščių: | 11,0 g |
-polinesočiųjų riebalų rūgščių: | 77,0 g |
Angliavandeniai: | 0 g |
Iš kurių: | |
-cukrų | 0 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |
Vitaminas E | 60 mg (500% RMV*) Referencinė maistinė vertė |
Gamintojas: UAB Aletovis, Sodų g. 3A, Šakiai, +37068642682
Kilmės vieta: Lietuva
Laikyti tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 5 laipsnių temperatūroje. Netinka kepimui. Atsukus kamštelį rekomenduojame sunaudoti per 4-5 savaites.Supakuota naudojant apsaugines dujas.