Rozmarinas yra aromatingas, visžalis krūmas, kurio lapai dažnai naudojami maisto produktams, tokiems kaip kiauliena, kepta ėriena, vištiena ir kalakutiena, pagardinti. Be savo kulinarinio panaudojimo, rozmarinų aliejus turi daug privalumų. Rozmarinų eterinis aliejus palaiko sveiką virškinimą ir vidaus organų veiklą. Senovės graikų, romėnų, egiptiečių ir hebrajų kultūrose ilgą laiką gerbiamas ekspertų, rozmarinas buvo laikomas šventu. Rozmarinų aliejaus žolinis ir energizuojantis kvapas dažnai naudojamas aromaterapijoje.
Naudojimas
Įlašinkite 3-4 lašelius į pasirinktą difuzorių. Rozmarinų aliejus sukuria palankią atmosferą studijoms, sumažintumėte nervinę įtampą ir retkarčiais nuovargį.
Užlašinkite vieną ar du lašus ant norimos vietos. Praskieskite su kokosų frakcionuotu aliejumi, kad sumažintumėte odos jautrumą.
Privalumai
Palaiko sveiką virškinimą.
Gali padėti palaikyti sveiką kvėpavimo funkciją.
Gali padėti sumažinti nervinę įtampą ir kartais nuovargį.
Aromatinis aprašymas
Kamparas, žolinis
Surinkimo metodas
Garų distiliavimas
Augalų dalis
Gėlė, Lapas
Pagrindinės sudedamosios dalys
1, 8-cineolis, α-pinenas, kamparas
Šis aliejus turi košerinį sertifikatą.
Įspėjimai
Galimas odos jautrumas. Saugoti nuo vaikų. Jei esate nėščia, žindote kūdikį arba esate prižiūrimas gydytojo, pasitarkite su gydytoju. Venkite kontakto su akimis, vidinėmis ausimis ir jautriomis vietomis.